* ZZzzzz *

35019-276
Vill bara sova...är så trött.....
Är man knäpp som jag så är man, i natt gick det bara inte att somna.
Klockan 02 stängde jag av tv'n.....efter mycket påtryckning till mig själv och från mig själv
 Fram till klockan 03.30 låg jag och vände och vred på mig tills John Blund äntligen klarade av sin uppgift, vilket  var på tok för sent.

Hann inte ens få två timmars sömn innan den förbaskade och skrällande klockan började sitt förskräckliga  oväsen som får vilket hjärta som helst att hoppa upp i halsgropen och hänga kvar i evigheter. Detta skedde 04.50 och då var det var bara för den medvetslösa mamman att i blindo söka sig fram till badrummet och hoppa in i duschen för att kunna få upp ögonen. Dessa ögons lock är för den delen nere vid mina knän för tillfället, så detta blir det enda som skrivs idag.

Tack och Godnatt från mig.

* Åldern gör sin rätt *

35019-275
Nu så, nu är jag här igen, fysiskt i allafall och jag kämpar med att hålla ögonlocken öppna .......

Här har det jobbats för fullt och mesta dels natt, så timmarna hemma har spenderats sovandes i sängen, i soffan, i fotöljen, i solariet, you name it. Kan det bero på att man blivit 30 ?? ?
De få timmarna som jag lyckats hålla mig vaken, så har energin endast räckt till omsorg av älsklingar och hus. Har ju ingen riktig rutin på att planera arbetstider samt att jobba natt.... men övning ger fördighet och jag är en jäkel på att lära mig av mina misstag ;-))

 Barnen har ju varit hemma och haft jullov, fram till imorgon, så Roine och jag har jobbat skift  mot varandra. Detta har då inneburit att mamman inte fått sova så många timmar som skulle behövts eller som hon gärna velat, så mamman har varit tröttare än vanligt. Fast älsklingarna har nog inte klagat eftersom mamman oftast svarat i en dimma, "ja det får ni", vänt sig om och somnat igen. Allt för att hon bara skall få sova lite lite till....
Men men, den tiden är nu förbi och allt  kommer att bli som vanligt vilket de snart kommer att bli varse om.....
  
Är ändå mäkta stolt över mig själv som tagit barnen till badhuset i Vagnhärad, varit i Nyköping och shoppat och hälsat på svågern med barn de två dagarna som jag var ledig. Vill ju att de skall ha något roligt att berätta för kompisarna efter jullovet ;-))

Visserligen fick de ju besök en kväll av polismamman och hennes snälla poliskompis. Med sig hade de ju självklart polisbilen och det var skoj ska ni veta. Det provsatts och blåljusen gjorde så att gatan kunde liknas ett  discogolv. 

Idag är de båda lykcliga, då det äntligen är dags för skola och dagis imorgon. Är ganska kul dte där. Innan jullovet så längtade de som bara den till att få vara lediga och nu så har de tröttnat. Det märks även att de är trötta på varandra, för det har bråkats dem i mellan hela dagarna.....  De skriker och jagar varandra, slåss och retas..... Inte lyssnar de heller när mamman och pappan säger till, skitjobbigt tycker jag. Men äpplet faller väl inte så långt från trädet...  Måste erkänna, jag och storebrollan gjorde nog det samma....förlåt mamma och pappa.

Nu bjuder mammsing på middag, jag är här för att hämta barnen som sovit i Gnesta i natt.