* I rummet står det nu en vagn *

Då var man en stolt vagnägarinna igen då, denna gång till en Teutonia S3!!! Värst vad nymodigheter det kommit sedan sist ;-)) 

Köpte vagnen i tisdags och gjorde ett riktigt kap. I måndags efter jobbet stannade jag på Babyland och tittade ut två vagnar som jag ville ha. Fick priside av säljaren och det var ju inte det billigaste vill jag lova. Med en broschyr under armen kom jag hem till en inte allt för intresserad blivande trebarnsfar. Efter lite peppning och tjat blev även han intresserad och vi bestämde oss för en av vagnarna.

Jag  hade även hört att man kunde beställa vagn från Tyskland och gjorde självklart eftersökningar den vägen också. Efter lite omräkningar från Eur till Sek, så visade det sig att vagnen var billigare om jag beställde därifrån. Slog lite inne på prisjakten och pricerunner också och båda visade samma sak, tysklandsimporterade vagnen var billigast.

När jag ändå höll på så passade jag även på att kolla Blocket, som jag lusläst dagligen senaste tiden. Tro't eller ej men en nyinkommen annons fanns, där de hade en sådan vagn vi ville ha. Jag slängde mig på luren och jag var först och vi gjorde upp om att träffas dagen efter!!!! Säljaren sa att det varit många som hört av sig så som stolta segrare lämnade jag och Roine, dragandes på en vagn som var så lätt, så lätt.  

Vagnen är toppenfin, uttagen juli-07 och jag kan inte låta bli att kika in på den då och då ;-)) 


* Shoppinggalen *

Vet inte vad som flög i mig i veckan som var men nu är de allt införskaffade och premiären avklarad. De första nya bebiskläderna hamnade i kassen som bars med hem till oss ;-))

Kunde ju bara inte låta bli då jag råkade springa förbi P.O.P  och se att de nyss startat rean. Inte nog med det för jag var tillbaka i butiken dagen efter igen, efter att jag legat ångerfull på kvällen och undrat varför jag inte köpt den och den där som var så söt och billig... Mer kläder bars alltså hem. Den stolte blivande storebrodern var med första dagen och valde en pyjamas och storasystern ville ju inte vara sämre hon, så hon var med andra dagen och valde en body :-) Dock lite svårt att välja vad man ska köpa när man inte riktigt vet vad som gömmer sig där inne. Troligtvis är det ju en tösabit men jag vågar inte vara säker ;-)

Självklart låg det också varsin tröja till  Wilma och Elias i kassen och dessa blev genast favoriter.

* Varför växer baken *

Om jag är riktigt riktigt tyst, så borde jag höra att det knakar..... jag växer ju och frodas som bara den. Kan meddela att tre liter mjölk kan läggas till i kassen efter senaste MVC besöket. Allt är som det ska, man ska ju växa under graviditeten sa barnmorskan glatt ;-))

Efter många tankar och funderingar så har jag nog äntligen kommit på det.......anledningen till att rumpan och låren växer i samma takt som magen. Anledningen måste ju självklart vara att kroppen ska kunna hålla balansen, få någon sorts jämnvikt och låren växer väl för att orka hålla uppe alla dessa extra kilon. Brumlådans uppgift, förutom att göra det vi vet att den är till för, måste vara att hålla mig upprätt nu när jag är så framtung ;-)) Äntligen slipper jag fundera på detta när jag varm som en kamin och pustande och stönande försöker hitta en skön sovställning för att kunna somna in på kvällarna.


Mitt  järnvärde har stigit även det, så på något vis har jag allt fått ihop det med de förbaskade pillrena och till min glädje så är de inga förstoppningspiller.
Har nämligen den inte allt för roliga erfarenheten i bagaget, som efterspel då jag snällt för några år sedan låg på britsen i blodbussen. Gladeligen knep jag ihop det röda lilla skummgummihjärtat i handen för att få blodet att pulsera bättre och spruta in i uppsamlingspåsaen. Sedan när jag glad i hågen knaprade i mig några av alla dessa tabletter på kartan som jag fick med mig av en snäll sköterska, så blev det helt enkelt trögt. Fick kämpa fram varenda liten centimeter, kanske en bra övning inför att  att föda bebis ;-))

Efter att jag i stort sett tömt mina järndepåer då jag kastade resterande piller på kartan och struntade i allt vad järntabletter heter, så var det banning från doktorn och ordination nya tabletter utan bivekning.

Slutet gott, allting gott och nu får det vara slut med skitsnack.