* I rummet står det nu en vagn *

Då var man en stolt vagnägarinna igen då, denna gång till en Teutonia S3!!! Värst vad nymodigheter det kommit sedan sist ;-)) 

Köpte vagnen i tisdags och gjorde ett riktigt kap. I måndags efter jobbet stannade jag på Babyland och tittade ut två vagnar som jag ville ha. Fick priside av säljaren och det var ju inte det billigaste vill jag lova. Med en broschyr under armen kom jag hem till en inte allt för intresserad blivande trebarnsfar. Efter lite peppning och tjat blev även han intresserad och vi bestämde oss för en av vagnarna.

Jag  hade även hört att man kunde beställa vagn från Tyskland och gjorde självklart eftersökningar den vägen också. Efter lite omräkningar från Eur till Sek, så visade det sig att vagnen var billigare om jag beställde därifrån. Slog lite inne på prisjakten och pricerunner också och båda visade samma sak, tysklandsimporterade vagnen var billigast.

När jag ändå höll på så passade jag även på att kolla Blocket, som jag lusläst dagligen senaste tiden. Tro't eller ej men en nyinkommen annons fanns, där de hade en sådan vagn vi ville ha. Jag slängde mig på luren och jag var först och vi gjorde upp om att träffas dagen efter!!!! Säljaren sa att det varit många som hört av sig så som stolta segrare lämnade jag och Roine, dragandes på en vagn som var så lätt, så lätt.  

Vagnen är toppenfin, uttagen juli-07 och jag kan inte låta bli att kika in på den då och då ;-)) 


Kommentarer
Postat av: Josef Renklint

Hejsan, har suttit och i stort sett förgäves letat efter folk i allmänhet och poliser i synnerhet med egna bloggar. Börjar härmed min prenumeration (igen) på din blogg, och ska försöka börja skriva på min egen blogg om polisutbildningen. Jag börjar läsa nu i höst här i Umeå, och min blogg finns på http://polisblogg.se/



Titta in framöver så kommer det finnas mer läsbart och kanske till och med läsvärt där.



//Josef

2008-06-27 @ 01:43:43
URL: http://polisblogg.se
Postat av: Eva

Hihi, vad roligt =)

2008-07-21 @ 05:57:21
URL: http://evasriddle.blogg.se/
Postat av: Anonym

har du slutat blogga? Kramis

2008-07-31 @ 23:24:26
URL: http://evasriddle.blogg.se/
Postat av: reb

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=13128

gratis makeup :D gå med !

2008-08-09 @ 14:46:27
URL: http://rebbb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback