* Måndag med muskler *

Det dåliga samvetet efter helgens avsaknad av träning samt den konstanta påfyllningen av  icke kalorifattiga produkter fick mig motiverad. Snirklade mig i tightsen på något oförklarigt sett och begav mig till  gymmet där ett hårt  pass avnjöts. Kände hur kalorierna sprutade ut ur kroppen tillsammans med allt svett, vilken är en underbar känsla och får endorfinerna att massproduceras. Endast två kilometer blev det på löpbandet, för tiden drog iväg precis som vanligt. Hade önskat några mer kilometrar i de allt för slöa benen, då dagarna blir allt färre till det stundande Vårruset. Desto mer styrketräning blev det och det känns i musklerna idag vill jag lova.
När den salta svetten slutat att tränga sig ur porerna var det underbart med lite muskeluttänjning i den varma duschen, innan det var dags att ta sig till jobbet.

Första jobbet som gick ut via radion till nysstränade mig och kollegan som också tränat innan jobbet, slutade med handfängsel och muskelkraft. Svetten rann och musklerna pumpade mjölksyra och skrek stopp, nu får du ge dig. Vi har ju redan fått oss en omgång idag.... När allt senare var frid och fröjd och avrapportering skulle ske, så gav musklerna igen och gjorde så att händerna skakade när pekfingervalsen skulle utföras över tangentbordet.
  

.


* Tandläkarbesök *

35019-289
Idag var min skrutta hos tandläkaren och hon kunde stolt berätta att hon inte hade några hål, ingen tandsten och det var fyra tänder som var lösa. Med sig därifrån hade hon en ny och fin tandborste som skall användas redan ikväll. Hon är lite knasig min tjeja, för hon längtar redan till nästa gång hon skall dit.... ;-)) 

* Äntligen ledig... *

Då kom den då äntligen, den efterlängtade helgen då jag  var ledig. Roine jobbade extra på lördagen, så då  tog jag med mig ungarna till Kungsörnens gym. Förbrände lite från kaloribanken, som sedan kunde fyllas på med råge senare på kvällen helt utan dåligt samvete.

När vi sedan kom hem, så hade mina kära föräldrar varit och lämnat ett släp fullastat med jord och det skulle vara tömnt när de kom tillbaka. Det var bara att spotta i nävarna, ta ett stadigt tag om spaden och börja skotta. Armarna med tillhörande muskler, som trodde att de gjort sitt för dagen fick sig en smärre chock. Tillslut efter mycket stånk och stön var iallafall kärran tom och häcken runt huset hade fått redigt med påfyllning. Tyvärr var det inte bara häcken som fick påfyllning, utan även all ogräs som växer i den...  Ja mamma,  vi ska rensa bort dem sen och gräva raka kanter...... nu hann vi ju inte ;-))

Efter detta var det bara att hoppa i duschen och bege sig till den stundande brudkvällen med granntjejerna. Kvällen innehöll allt det vi tjejer gillar. En god pastasallad med en massa smarriga tillbehör stoppades i våra bukar och sköljdes ner med lagom torrt vin. Vattenpipas tändes och mer vin fick det allt plats med i våra magar. Åsa som säljer smycken dukade upp hela bordet med glittrande och snygga smycken i alla dess former och vi shoppade som bara den. Det blev ett par örhängen och tre halsband till mig själv och till Wilma beställde jag ett par prickiga stora och runda örhängen. Det hon int evet är att  hennes mamma kommer att låna dem massor i sommar ;-))

Självklart kollade vi på Eurovision och vi hejade, skrek och klappade händerna under The Ark's framträdande men det räckte visst inte så långt. Jag tycker att de var super och skulle ha vunnit! Inte ett dugg partisk, not!
När kvällen led mot sitt slut så vaggade jag hemåt och somnade som vanligt i vinrusets tecken samma sekund som huvudet nådde kudden.

35019-287
Jag och Maria

35019-288
Ulrika, Anneli och Åsa. Barbara blev inte med på bild.

På söndagsmorgonen var det upp och fixa i ordning Wilma som skulle på födelsedagskalas på badhuset. Roger körde in Wilma och Linnea och de var så glada och spralliga. Senare under söndagen, klockan 15 då jag låg som skönast och tittade på film i sängen ringde telefonen. Det var från jobbet och de sa att de saknade mig, att jag var uppskriven på övertid och skulle jobba. Va????? Jag skulle ju inte jobba då!!! Det visade sig att planerarna satt in mig på fel dag, för övertiden skulle jobbas på måndagen. Eftersom jag behövdes så hoppade jag ur mysbrallan, fyllde på gårdagens smink och uppmanade Roine att se slutet på filmen innan jag åkte in. 
När jag ringde planerarna på måndagsförmiddagen, så visade det sig att jag nu även var inlagd på måndagen så det blev ett övertidspass till. Kanon med lite extra pengar inför sommaren!!!  

Kram på er!!!!

* Motion *

Trodde jag ja, att jag skulle hinna ut och springa innan jobbat igår. Tiden rann visst iväg för mig så när jag postade inlägget och lämnade datan var det i stort sett dags att bege sig.... Men jag fick ändå ett riktigt motionspass på jobbet, då jag gjorde ett eftersök i ett hyreshus som hade en mängd med cirklande trappor som jag gick upp och ner i, en efter en.  Efter konstaterandet att den eftersökte inte befann sig i någon av alla portar och trappuppgångar, så kom en rödblommig och pustande polis ut i friska luften med svetten rinnandes innanför västen och mössan på sniskan över det plattångade håret som blivit lockigt av fukten. ;-))

Ska göra ett nytt försök idag men det får bli gymmet istället. Sommaren närmar sig med stormsteg och det är ett par kilo som man som vanligt vill ha bort för att slippa den trista vassen i år och kan njuta i solen utan skrumpna fötter och vita vader  ;-))
Bäst jag skyndar mig nu, så att det inte blir samma som igår....

Hej och kram

* Så kan det vara... *

Här har månaden gått i rasande fart. Har knappt spenderat någon tid framför datan, annat än betalat de underbara räkningarna som dyker upp i brevlådan varje månad och kollat in SL's reseplanerare. Roligare saker kan man ju ha för sig.

Har jobbat som bara den, typ varje helg sedan hjärtat kom hem. Årets första grillfest på gatan har gått av stapeln och när de andra skålade för fullt tömde jag mitt glas med cola, tackade för mig och åkte till jobbet. Samma sak var det på valborg, då jag lämnade dem för att hoppa i uniformen och finnas till hands för nödställda firande. Hann iallafall se majbrasan, köpa flertalet nitlotter och se fyrverkeri med mina älsklingar. 

Har haft kollegorna i min tur på grillparty hemma hos mig. Det var supertrevligt och kocken i turen hjälpte till med den underbara maten som serverades ute på altan i kylan. Hade ju hoppats på lite mer värme men regnet höll sig borta, iallafall så länge som vi satt ute och åt. Kaffe och efterrätt intogs inomhus och värmen spreds sig ganska snabbt.

Det har firats en hel del födelsedagar kors och tvärs. Både för barnen och med oss föräldrar.  April och maj är det kalas nästan varje helg och inte bara ett.... Wilma har ett på Söndag men det börjar lugna ner sig lite! Sedan så tycker vi ju faktiskt att det är ganska kul  med kalas ;-)) 

Jag har haft lite att ta igen, då jag inte jobbade helger när Roine var borta. Men nu i helgen är jag äntligen ledig och det är efterlängtat vill jag lova!!!!!!!!!! Ska äntligen få umgås med granntjejerna och ha vin i glaset medans vi hejar fram The Ark till seger i Finland. 

Hinner faktiskt inte mer nu. Har dammsugit, dammat och torkat golvet och måste hinna ut på en liten joggingrunda innan jobbet.  Är anmäld till Vårruset som går av stapeln i början av juni och jag vill gärna ha några kilometer i varje ben innan det är dags för löpardagen.... så det är dags att sätta igång NU ;-))

Hej och kram.


 


* Hel igen.. *

Visst är han hemma igen, den pusselbit som passar med min och som gör mig hel. Dagen kom tillslut, då han solbränd, supersnygg efterlängtad som få stog i dörrposten igen.  Vi slängde oss alla i hans famn och det kändes underbart. Japp, kan bara stolt konstatera att läckerbiten är min, ja mannen i mitt liv och jag vill aldrig vara ifrån honom så här länge igen. Känslorna sprudlade och vi kunde inte släppa taget om varandra på hela dagen och natten för den delen ;-))  

Elias tyckte att Roine hade ett nytt ansikte men efter ett tag då han vant sig så tjatade han hela tiden att Roine skulle titta sig i spegeln, för nu var det gamla ansiktet tillbaka ;-)) Förstår honom, för Roine var verkligen lysande superbrun.   

♥ ♥ ♥ ♥
35019-286