* Alla hjärtans dag *



Årets alla hjärtans dag började med familjefrukost som sig bör. På köksbordet tändes det ljus och läckerheter dukades fram. Bakmaskinen gav oss nygräddat bröd och ur fruktcentrifugen serverades nypressad fruktjuise och äggröran stog mamman för.

Efter frukost var det dags för äldsta dotterns fina presenter till alla. Mamman fick ett halsband och ett par jättefina örhängen med hjärtan som dottern tillverkat själv. Med var också en fin teckning tillägnad den bästa mamman i världen, dvs moi =)

Mamman och barnen beslöt sig sedan för att ta en promenad med hunden i solen, i det dock lite blåsiga vädret runt området de bor i. Sagt och gjort och halvvägs, efter att mamman och stora dottern blivit sams efter bråket om vinterjackan så blev det riktigt mysigt med prat om allt mellan himmel och jord. 

Senare på eftermiddagen var det dags för familjen att bege sig till Scaniarinken men innan de kom iväg, så fick de starta bilen med hjälp av grannen och ett par startkablar. Tur att de var ute i någelunda god tid den här gången.
I rinkens lounge intogs det mat och dryck innan det var dags att se hur SSK fick storstryk av Luleå. Bebis var hur snäll och söt som helst med ett par stora hörselkåpor över öronen som tryckte fram de runda och goa kinderna ordentligt.

Med Mc Donalds i näven kom vi hem och så fort påsarnas innehåll slukats bar det iväg till granngatan där melodifestival och trevligt sällskap väntade.

Nu ligger barnen och sover sött i sina sängar.......   

Kommentarer
Postat av: Ameo

Vilken mysig frukost ni haft, ska nog baka lite bröd och mysa lite själv! Vilken fin blogg du har.

Postat av: Heidi

Hej, vilken mysig dag ni hade! OCh åh så glad jag blir at du blåst liv i din blogg igen!! :)



JAg har ju förresten fått körkort nu så nu har vi lättare att komma och hälsa på nån gång om vi får....:)



Kram!

2009-02-21 @ 22:08:25
URL: http://heidin72.blogg.se/
Postat av: Jossan

Tack Ameo! Grattis till polisskoleplatsen. Nu kommer du att få vara med om en underbar resa =)



Heidi! Ni är alltid välkomna hem till oss och det vore trevligt att få träffa er. Grattis till kk.



Kram

2009-03-04 @ 10:01:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback