* Sjuk *

Årets influensa klampade in genom ytterdörren och överföll oss brutalt och länge. Mamman och bebis var de som drabbades hårdas och de känner sig fortfarande inte helt krya. Bebis har haft det jobbigt med lite feber, en konstant rinnande näsa och slemhosta. Det snor som inte rann ur näsan eller  hostades upp kom ut i blöjan så blöjransonen för denna månad blev långt över det vanliga. Det hela rann avslutningsvis ut genom bebis ena öra så att tant doktor fick ta sig en titt. Mamman är egentligen förundrad över hur mycket snor en kropp kan producera under ett dygn, särskilt på en liten bebis.

Själv är mamman sur och butter och när kvällen kommer är hon helt slut och huvudet dunkar. Smaken i munnen är pyton, halsen är irriterad och näsan full till bristningsgränsen. Överkonsumtion av Otrivin menthol är det enda som hjälper, särskilt då hon blir väckt av en sur pappa som klagar på att hon snarkar hela tiden. Men hallå........hur f*n ska man göra då man knappt kan andas???? Visst finns det bättre och sämre dagar men mamman vill bli helt frisk NU.

Är det inte typiskt så säg. Så fort man kommer igång med sin träning, får rutiner och det där härliga suget så ska man slås till marken och däcka pga av förkylning. Kan ju knappt ta promenader utan att flåsa, bli kallsvettig och få känslan av att lungorna håller på att ge upp. Vill inte detta men var sak har ju sin tid. Snart så.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback